zaterdag 14 april 2012

Van Katoen...Miat, Gent

Geweldige verrassing voor mij.....vanmorgen togen lief en ik toch naar Gent, dankzij m'n lieve paps die een dagje met dochterlief doorbracht...
Wat een fijne dag was het....en wat zag ik veel rokjes....hoe toepasselijk het boek 'allemaal rokjes' van Mme Zsazsa 
Bij van Katoen kocht ik voor dochterlief wat, de patronen ( slechts 5 euro, te bestellen via van Katoen) zijn super.....en ik vermoed dat er veel geld is opgehaald voor het goede doel....zeer sfeervol geheel, mooie dag...ik heb genoten!
6 opmerkingen:

Sjaantje zei

Zo jammer dat ik te ver weg woon, was er graag even heen geweest.

Sas zei

Vrijdagavond laat zei mn vader, toen ik vertelde dat ik er graag heen had gewild, oh maar dan kom ik toch om voor dochterlief te zorgen! JUICH.......had ik het eerder geweten dan hadden nog 2 mensen mee kunnen rijden vanuit NL want ook ik woon 'ver' ....ach uiteindelijk reden we er ruim 2 uur over en genoten lief en ik van mooie blauwe luchten en elkaars gezelschap :-)...

Chez Chouke zei

Wauw de Gelukstraat, zouden daar nu "significant" meer mensen lachen gedurende een dag? Moet toch wel!!! Leuke dag had je zo te zien, mooie foto's!

Sas zei

Uiteraard kwamen wij in dat straatje (net om de hoek bij het MIAT) alleen maar stralend lachende vrouwen in rokjes tegen :-)

Marieke *By MiekK* zei

Het was geweldig hè! Wij hebben ook erg genoten :-)

SophieSweetVintage zei

Klinkt als een topdag, leuke foto's! Heel erg bedankt voor je lieve berichtje. Kus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...