vrijdag 6 juli 2012

DWZI-deze week zag ik #8

Mijn zus.....

slechts 6 weken geleden hoorden wij dat m'n zus een tumor had...deze week kwam er een uitslag die zeer zeer slecht is...m'n zus heeft nog enkele weken tot drie maanden te leven...de kanker heeft zich volledig verspreid door haar lichaam...

Vandaag is zij jarig en vieren wij vandaag én dit weekend feest...een dubbel feest...en toch ook wel een feest...mijn zus is dapper en positief ingesteld...ja ze weet dat ze dood gaat maar zij is niet bang...zij kijkt uit naar een nieuw leven aan de andere zijde...

Buiten dat ze jarig is vandaag ging ze ook per ambulance naar huis, daar is zij met veel extra zorg tot er plek is in het hospice...

Helaas had m'n zus geen uitvaart verzekering en daarom is er een rekeningnummer geopend voor haar zodat haar begrafenis betaald kan worden.
Giften op dit nummer zijn meer dan welkom en iedere euro is welkom!!
ING 670055603 tnv A.M.L. van der Veldt


Inmiddels is er een website geopend:
Catherine 

Wie dat wil mag dit bericht doorsturen....

Met heel veel liefs...Saskia


'Deze week zag ik' is iedere vrijdag een blik op de afgelopen week. Hoe? Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Teken, knip en plak, fotografeer of schrijf wat jij de afgelopen week hebt gezien. 'Deze week zag ik' is geïnspireerd door Jill's today i saw
Te vinden bij 
Merula.

22 opmerkingen:

HOEPZIKA ! zei

Sterkte voor jou en je zus de tijd die jullie nog hebben!

Belinda zei

Oh, my god.... Wat een afschuwelijk nieuws.
Ik kan een heeeeel klein beetje bijdragen, maar wel met liefde...
Ik wens je alle moed die je nodig hebt voor deze tijd van afscheid nemen. En je zus ook voor haar reis.

Knoopjes zei

Wat een vreselijk nieuws. Heel veel sterkte & liefde in de komende weken.
xoxox

Els04 zei

Oh shit seg, zo triest! Veel moed en sterkte! Geniet nog van elkaar...
Liefs Els

merula zei

jeemig wat lijk jij veel op je zus! En jeemig wat gaat dat snel zeg! Ongelofelijk dat zo'n jonge mooie en vrolijk uitziende vrouw op de foto dan zo ontzettend ziek is....... Goed dat jullie toch een feestje vieren. En wat klote dat je dan ook nog met zo'n financiele kwestie zit te kijken, daar zit je dan nu toch helemaal niet op te wachten! Ik zal een klein goudklompje jullie kant in sturen ;)
Ik moet wel zeggen dat het allemaal bekend verhaal is voor mij helaas.... Schoonmoeder is in 2,5 maanden ineens overleden aan een hersentumor. En mijn moeder leeft nu al 2 jaar met ongeneeslijke kanker, wat op dit moment ook bergafwaarts gaat... Het is zo'n klote ziekte!!!! Maar gebruik de korte tijd die nog hebt goed. Praat, lach en huil en maak foto's. En ik wens je zoveel kracht en liefde toe om dit allemaal te handelen.

Daphne zei

Ik ken je niet maar wil je toch veel licht en kracht toewensen!! Zeg wat je elkaar nog wilt zeggen als het lukt en hou elkaar goed vast. Kwetsbare kracht, hopelijk ontdek je die in jezelf en bij anderen.
Hier brandt een kaarsje voor jullie vanavond.

Chez Chouke zei

Wat een prachtige zus. Net zo mooi als jij! Vier zoveel je maar kan! Ik denk dat ze altijd ergens bij je zal zijn. En als je heel verdrietig bent, bedenk dan hoe mooi dat dat is eigenlijk, iemand zo missen. Want het betekent dat je in staat bent van iemand te houden, dat je zoveel liefde in je hebt.

Sweet Sienna Hope zei

Ik heb hier geen woorden voor. Waarom is het leven toch zo bikkelhard. Ik wil je heel veel sterkte toewensen en ook hier laten we een kaarsje branden.
Sterkte meid!

sandra zei

Och meis. Ik wens jou en je dappere zus heel veel sterkte en nog zo veel mogelijk mooie momenten samen.

Daan zei

Och lief,ook even hier een dikke kus
en een extra voor het verjaardagsfeest
x
<3

Sigrid zei

Jee wat een vreselijk bericht...ik ben er helemaal stil van.
Ik wens jullie alle kracht toe!

liefs Sig

Evelyn' s poppen zei

Ook ik ken je niet maar wil toch heel veel sterkte en kracht toe wensen!

Afgelopen maandag hebben wij afscheid genomen van de moeder van een goede vriendin van ons, 58 jaar en leverkanker... Wat ik heel bijzonder vind is de rust die zij had. Ze berustte zich in het feit dat ze zou sterven. Ze heeft een brief geschreven voor ze overleed voor alle mensen. Haar laatste zin vind ik zo alles zeggend: 'Ik heb er vrede mee te moeten gaan, maar... ik was zo graag nog even gebleven.'

Ik wens jou, je zus en al jullie geliefden diezelfde rust toe, zodat jullie alles tegen elkaar kunnen zeggen wat jullie willen zeggen. En dat het ondanks het onvermijdelijke grote verdriet toch ook een hele mooie en innige tijd zal zijn!

Annemiek zei

Och, lieve Saskia... wat kan het leven hard zijn. Je zus is net zo mooi als ik me haar had voorgesteld.
Veel liefs!
-X-

Anna zei

Jeetje wat een heftige tijd voor jullie! Veel sterkte

Stins zei

Wat een vreselijk verdriet...
Lieve Saskia, ik wens jou en je dappere zus heel veel
sterkte .

tisv@nJikkes zei

Meis, wat een vreselijk verdrietig nieuws..
Ik wens jou, je zus en je familie heel veel sterkte en kracht toe voor de moeilijke tijd die gaat komen.

Elise Lin zei

Ik heb zoveel bewondering voor je zus, hoe ongelofelijk sterk ze is! Dat heb je ook mooi op de foto gezet. Als ik zie wat jullie doormaken moet ik wel stilstaan bij welke dingen belangrijk leken maar het niet echt zijn, en wat nou echt belangrijk is in het leven. Heel veel liefs en sterkte xxx

maarnietvangrijs zei

Wat een verschrikkelijk nieuws..... heel veel sterkte en liefde gewenst, voor jou en je zus.
Liefs, Sacha

Karin zei

Nee toch......
Wat een vreselijk nieuws. Probeer nog te praten, te lachen, te huilen en te zijn met elkaar. Ik heb helaas ook teveel ervaring met deze afschuwelijke ziekte 9, mijn moeder en zus zijn niet meer in mijn wereld. Heel veel liefde en kracht voor julie.

Zilly zei

Ik ben totaal geschokt-dat het zo slecht en zo snel zou gaan had ik niet verwacht. En knap-zo ontzettend knap dat ze zo sterk is. Normaal wens je iemand met een verjaardag nog vele jaren-ik wens jullie hoe triest ook-nog hele mooie momenten. Hele dikke knuffel met hart&ziel van Sil.

juffrouw sill zei

Wat lijken jullie ontzettend veel op elkaar zeg! En wat een ongelooflijk slecht nieuws... Veel sterkte!
Lieve groet, Marloes

Joonstar zei

Wat een bikkel van een zus heb jij. Dat wordt flink knuffelen, praten, lachen, huilen. Sterkte en extra liefs voor je zus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...